Website Translation Widget

lauantai 22. kesäkuuta 2019

Midsommar

Lupasin palavani tänne viikonloppuna ja nyt kun ulkona on vähän tuulisempi sää ja päätimme tulla sisälle lepäämään ja katsomaan leffaa niin ehkä mä nyt maltan päivittää tänne pikaiset kuulumiset. 

Menomatkalla mökille piti kerätä vähän kukkia..:) 


Kaunista. Tällaisessa ympäristössä tunnen niin paljon onnellisuutta. Jotenkin niin luonnollinen ja oikea olo näissä maisemissa. Pysähtyminen ja vähäksi aikaa hengähtäminen tällaisessa ympäristössä auttaa muistamaan mikä elämässä todella on tärkeää just nyt ja omien ajatuksien kuunteleminen on selkeämpää, kun ympärillä on rauhallisuus.


Paljaat varpaat vedessä, kevyet laineet, raikkaan tuulen syvään hengittäminen, puhtaat auringonlaskut.. Elämän ihania asioita 💛


🌾💛


Takana ihana ilta ja hyvin nukuttu yö. Heräiltiin 12 aikoihin ja P jäi sänkyyn vielä lepäämään kun mä lähdin ulos. Kävin heti uimassa ja sit tein meille aamupalaa. Sen jälkeen tultiin takaisin sisälle katsomaan leffaa mikä loppui just(P katsoi ja mä keskityin ehkä enemmän tähän..)


Nyt on aika levännyt olo ja pitäisi varmaan nousta ylös sängystä ja lähteä ulos tekemään jotain. Mä heitin eilen jigin järven pohjaan. Varmaan kiinni jossain kiven alla :D Eli se on kas tän illan tehtävä hoitaa se pois sieltä. Mennään illemmalla varmaan veneilemään jos on tyyntä ja ainakin kans uimaan :)

Nähdään. Ihanaa Juhannusta sinne!! 💛







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!