Website Translation Widget

lauantai 4. toukokuuta 2013

Saturday

Miten viikonloppu sujunut? :) Itse olen ollut vain lähinnä kotona ja ulkoilemassa. Ja illalla olin ystäväni luona katsomassa hänen uutta pentukoiraa. Ihana pikku pumpulipallo. :)

Tänään tosiaan päätin pyöräillä taas huipulle, tosin pyörän jätin alas ja juoksin sitten ylämäkeä, kunnes päämäärä oli saavutettu. Kurkku on ollut jo useamman päivän kipeä ja yritin tänään suojata kaulaa vielä kaulahuivilla.. No eihän se mitään auttanut. :) Ja ensiviikolla on tarkoituksena sitten löytää ne uudet tossutkin lenkeille, jee :)


Minkä merkkiset kengät teillä on käytössä, kun juoksette?

8 kommenttia:

  1. Toi on paras lenkkipaikka koskaan! Onneksi muutan kesän alussa muutaman kilometrin lähemmäs nykyisestä asuinpaikastani niin voisin ottaa tuon jättärin takas lenkkilistalle :) Aivan ihanaa pyöräillä mäen juurelle ja sitten mennä portaat 2-3 kertaa ja pyöräillä kotiin. Kunnon 2h teholenkki eikä tarvii paljoo muuta tehdä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla ei mun mielestä ole portaita? :o Maltsun jättärillä on ne pitkät portaat, mutta tämä on eripaikasta! :)

      Poista
  2. Tykkään sun blogista tosi paljon ! :)

    On niin vaikea löytää nuorten naisten kirjoittamia blogeja, joissa ei esitellä pikku bilemekkoja, ylivärjättyjä hiuksia, "viikon shoppailuja", jotka on huonolaatusta kertakäyttöroskaa jostain kiina-nettikaupoista... Terveellistä meininkiä ja tyylikästä tyyliä, I like ;)

    Vaikka kerrot huuliesi muotoilusta ja muusta, susta ei silti saa mitään bimboa kuvaa vaan harvinaisen järkevä tyttö olet. Ärsyttää, kun yleensä ne vähän "fiksummat" blogit on sitten jo kolmeakymppiä lähentelevien naisten kirjoittamia... Ite tykkään lukee oman ikästeni juttuja mielummin.

    Ja plussaa vielä, kun yhtenä harvoista tajuat, ettei kaikkea kirjoiteta putkeen, vaan kappalejako kunniaan! ;) Kerro mitä blogeja itse seuraat? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Ja kiitoksia vain paljon kommentistasi. Pisti hymyn huulelle :)

      Blogeja on varmasti monenlaisia, jokainen sivusto ei kaikkia voi miellyttää ja vaatii sitten myös sen oman, samanlaisehkon(kuin itse kirjoittaja) lukijakuntansa, että blogi kiinnostaa ja sitä tykkää seurailla. Mukava kuulla, että tykkäät blogistani! :)

      Itse seurailen muutamia blogeja, urheiluun liittyviä blogeja ja sitten tyyliin liittyviä blogeja.. :)

      Poista
  3. Moikka! Itse ostin alkukeväästä Niket itselleni, mutta oikeasta kengästä tuli varvas läpi siitä kankaasta... Tällähetkellä juoksen Brookseilla! Ja olen todella tyytyväinen noihin kenkiin, suostittelen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Niket ovat minultakin menneet rikki juurikin sieltä varpaan kohdalta.. Mutta veikkaan, että koko oli sitten hieman pieni kerta varvas puskeski kankaasta läpi. Täytyy tosiaan miettiä nyt seuraavaa merkkiä, itse olen ajatellut Asicsia, mutta mukava kuulla muuiltakin merkeiltä suosituksia!

      Kiitoksia kommentistasi :)

      Poista
  4. Kannattaa rohkeasti testailla eri merkkien malleja ja ensin selvittää tarvitsetko neutraalit vai pronaatiotuetut kengät. Sitten vaan jalkaan parhaiten istuvat mukaan ja kärkeen kun jättää vajaan sentin tilaa niin varpaat pysyy kengissä! :) Tässä yks freshi uutuus nikelta: http://m.nike.com/us/en_us/?l=shop,pdp,ctr-inline/cid-1/pid-656191/pgid-656189 -alex

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Alex :) Joo valitsen nyt tarkkaan ja kysyn enemmän tarkempaa apua myyjältä, jottei kenkävalinta mene nyt tällä kertaa aivan puihin.. Juoksukenkänä Nike ei enää kauheasti vakuuta, mutta mietin sitä sitten tarkemmin liikkeessä. Luotan kyllä sun mielipiteeseen, kiitos vinkistä!! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!