Website Translation Widget

maanantai 25. maaliskuuta 2013

That perfect yellow knit..

Kuten jo mainitsinkin on mielessä näillä hetkillä ollut värilliset neuleet. Olen yllättynyt itsestäni, sillä olen ennen suosinut vain neutraaleja värejä. Lähinnä keltainen, palmikkoneuleen muodossa miellyttää kovasti silmää ja teinkin kollaasia miten sellaisen yhdistäisin muun vaatetuksen kanssa. Täytyy tätä pakkomiellettä vähän purkaa johonkin, vai kenties ruokkia halua näihin lisää?! :D

Haaveilen vieläkin tuosta Korsin kultaisesta kellosta. Olen surkea käyttämään koruja tai kelloja käsissä, mutta tuo menisi minulla huolettomasti varmasti usein ranteessa tuomassa extraa asuihin. Huoh.. On tämä haaveilu vaan niin kivaa. :D

Mitä mieltä te olette tuosta keltaisesta väristä? Yes or no? :P

4 kommenttia:

  1. En ole itse aikaisemmin koskaan innostunut keltaisesta väristä, mutta tässä kollaasissa se alkaa näyttää aikast houkuttelevalta ;) Ehkä nuo mustat housut ja ennenkaikkea Revat tasapainottavat klassisuudellaan tuota "räikeaää" sävyä.
    Hitsit kun näitä ihanaakin ihanampia kollaaseja alkaa ilmestyä yksilöiden ympärille, joihin en ikinä olisi uskonut pukeutuvani! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Ajattelin myös, että klassiset revat ja mustat housut tasapainottaa tuota kirkasta väriä. Keltaista väriähän on monessa sävyssä, mutta itse sanoisin että tuo on sellainen raikkaan keltainen..? :) Ja heh, en olisi minäkään ikinä uskonut, että voisin kuvitella pukeutuvani johonkin näinkin värikkääseen, mutta tässä sitä ollaan :)

      Poista
  2. Mäkin ostin just pari viikkoa sitten vaaleen keltasen bleiserin!!???!! Mitä!! En olis kyllä koskaan voinut kuvitella ostavani tai varsinkaan käyttäväni keltaista bleiseriä :-) mistä lie johtuu.

    VastaaPoista
  3. Oho ;) Olen nähnyt Mangon kuvastossa erään mallin päällä vaalean keltaisen bleiserin ja näytti todella freesiltä. Sopii varmasti hyvin sinulle ja värinsä puolesta meneekin täydellisesti kesällä!! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!