Website Translation Widget

torstai 28. maaliskuuta 2013

By Adidas

Joo, erehdyin Prismaan ehkä pahimpaan ruuhka-aikaan ja jouduin tekemään ostokset hermopäissäni. Ihmiset juoksee ympäri kauppaa hullunkiilto silmissään ja tekevät ostoksia kuin viimeistä päivää. No mikäs siinä :) Kävin siellä myös urheiluosastolla ostamassa uuden lippiksen Adidakselta. Minulla tosiaan on vielä se Sebagon lippis, mutta olen tainnut kuluttaa sen jo aivan loppuun lenkeillä. :D Eli uusi tuli tarpeeseen!


Tykkään jotenkin tuosta neuleen ja lippiksen yhdistelmästä.. Menee vielä ehkä joku päivä ihan perus arkenakin. ;)


Nyt toivottelen hyvää pääsiäislomaa jokaiselle sinne, jotka sitä viettävät!! Haluan vielä kiittää lukijoitani ja heitä, jotka blogiani kommentoivat. :) Kommenttinne piristävät mielettömästi päiviäni ja tykkään aina vastailla jokaiselle takaisin! Oli se sitten rakentavaa kritiikkiä tai vaikkapa vain tervehdys. Minusta on ihanaa saada teiltä kommentteja ja mielipiteitä eri asioihin. Sillä tavalla pysyy minullakin motivaatio pitää blogia yllä ja te olette siinä osassa tärkeä osapuoli. Kiitos siis teille. :)

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus :-) ja näyttää kyllä kivalta tommonen lippis ja neule yhdistelmä varsinkin sulle sopii! Hyvää pääsiäistä myös sulle! Vaikutat ihan huippu tyypille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitoksia vain! :) Ja kiva kuulla että tuo lippiksen ja neuleen yhdistelmä kuulostaa jonkun toisenkin korviin hyvältä ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!