Website Translation Widget

maanantai 2. heinäkuuta 2012

Lenkkiä

Pääsin tänään vasta illemmalla lenkille.. Ja vaikka ilta ei ole mikään parhain aika juosta niin se ei menoa haitannut kun löysin just ennen lenkkiä koneelta pari biisiä joista saa hyvät boostit. :)


Lenkin jälkeen.. Tadaa :D



- Elviira

8 kommenttia:

  1. Millä nimellä ton sun lenkkiohjelman löytää appstorest? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toimiiks se ilman sitä anturii tai sellast :))

      Poista
    2. Se toimii sen sirun kanssa, joka siis laitetaan Niken kenkään :)

      Poista
  2. Siis pystytkö oikeesti vetämään rahkaa ihan raakana:D? Propsit sulle! Onko ollu totuttelukysymys, vai eikö se vaan maistu sun mielestä ihan jäätävän pahalle?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rahkaan olen aina laittanut sekaan jotain, enimmäkseen funlighttia, mutta se kombo tuli niin korvista ulos joten vedinpähän nyt ilman mitään lisukkeita, pahaa se oli silti mutta freesimpi valinta :D

      Poista
  3. Rahkahan on varsin maittavaa juuri raakana, melkeinpä ite tykkään ehrmannista enemmän, sitä menee se 3-4 purkkia päivässä! :D Hyviltä muuten näytti nuo postauksest lenkeistäsi, taidat juosta ihan oikeesti etkä vaan hölkkäile. ;) Jos kaipaat uusia maisemia juoksemiseen, niin suosittelen Mustikkamaata ja Tullisaarta, riippuen tietty missä asut. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehrmannia olen kerran maistanut ja pakkoa sanoa, tykkään valiosta enemmän! Ja kiitos vain! Mustikkamaalla oon itseasiassa pari kertaa käynyt, mutta en lenkkeilemässä :) Se on ehkä hieman turhan kaukana lähteä joka aamu sinne juoksemaan.. :/ Kiitokset silti vinkistä! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!