Website Translation Widget

tiistai 27. tammikuuta 2015

Ruokia ja liikuntaa

Aamut lähtee käyntiin aina puurolla :) Kuvasin ne paketit, joiden välillä aina vaihtelen aamuisin. Mulla oli tänään jäljellä vielä yksi pussi tuota proteiinipuuroa, joten söin sit sen. Törkeä hinta muuten noissa yksittäisissä pusseissa, huhhuh.


Eilen illalla treenin jälkeen tällaista ateriaa..


Eilen oli siis jalkapäivä ja päätin tänään sit aamupäivällä lähteä vajaa tunnin reippaalle, palauttavalle kävelylenkille tuonne masentavaan ilmaan! :) No, lenkin jälkeen olo oli kuitenkin kaikkea muuta, kuin masentava :D


Lepäilin kotona vähän aikaa syöden välipalaa ja sit lähdin kauppaan.

Kaupan jälkeen lähdin tekemään salille olkapäät ja treenin jälkeen tein mun suosikki ruokaa:


Ja sit iltapalaksi rahkaa..


Välipaloina syön yleensä ananasta, raejuustopurkin tai omenaa.. Vähän fiiliksien mukaan :)

Toivottavasti tykkäsitte tästä postauksesta. Mukavaa viikkoa teille! :)

2 kommenttia:

  1. Lisää vaan tälläsia ruokapostauksia, nä on aina mielenkiintosia. Noudatko jotain tiettyä ruokavaliota, tyyliin vähähiilarista, vähäkalorista, clean eatingia tms? Sä oot kyllä hyvässä kunnossa :)
    Onko toi Alku-puuro muuten hyvää?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, jos tykkäilet! :) Tällä hetkellä hiilarit tulevat ainoastaan puurosta ja välillä tummasta pastasta. Vähäkalorista ruokavaliota noudattelen kans jossain määrin, pidän huolen siitä, että en syö yli kulutukseni. En kuitenkaan halua olla liian ankara itselleni, siksi pidän herkkupäivän viikossa, en muuten kestäisi :D Viikonloppuna voi vähän ottaa rennommin ja arkena sit taas mahdollisimman tarkka ja puhdas ruokavalio.

      Ja kyllä, omasta mielestä se puuro on hyvää ;) Kiva kun kommentoit! :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!