Website Translation Widget

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

A new way to start the morning..

Leader Proteiinipuuro


Eilen tosiaan kävin kaupassa ostamassa testiin näitä proteiinipuuroja ja tänään aamulla avasin yhden pussin vadelman makuisena. Pakko myöntää, että ei vedä vertoja perus puuroille, mutta oli silti hyvää, eli varmasti jatkossa tulee syötyä lisää. :) Toivottavasti näitä tulevaisuudessa tehdään isompiin pakkauksiin. Yksi pussi tosiaan maksaa sen 1,79 euroa, eli ei ole yksi annos puuroa taaskaan sitä halvinta hupia. :D

Oletteko te jo maistaneet näitä? Jos ette, niin aiotteko?

4 kommenttia:

  1. Kallis kilo hinta näissä... :D Mutta ehdottomasti on maistettava!

    VastaaPoista
  2. Kivasti tol proteiini sanal saa lisättyä hintoja ylös.Vinkkinä, osta perus puurohiutaletta ja pistä raejuusto tai maitorahkaa ja sokeritonta mehukeittoa sekaan.Maistuu hyvälle ja annoksen hinta varmaan 10 osa tost "proteiini" puurosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo aika turhaa laittaa hintaa ylös noin korkealle yhdelle annokselle.. Kun perus kaurahiutale paketti maksaa vähän päälle euron. En siis joka aamu näitä nauti, en ole miljonääri eli tavallisesti aamut aloitan vieläkin perus puurolla ja välillä tosiaan sekaan menee myös raejuustoakin, mutta rahkaa en ihan viitsi sekaan laittaa..? Se menee mulla sitten toisina hetkinä päivässä.

      Kiitoksia kommentistasi :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!