Website Translation Widget

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Päivän ruokia

Heissan :) Todella huonosti olen blogiani jaksanut viime aikoina päivittää, eli pahoitteluni siitä.. Arki nyt on mitä on, enkä sen ohella hirveästi ole jaksanut tänne mitään kirjoitella mutta nyt toivottavasti riittää energiaa ja aikaa!

Helsinki city marathon järjestetään elokuussa ja pientä mietintää on nyt menossa, että viitsinkö osallistua. Treenaaminen pitäisi vakavasti aloittaa jo hyvissä ajoissa ja maratooniin pitäisi osallistua pian, jos meinaa säästää myös hinnoissa.. :D Nyt täytyy todella ajatella koko asiaa, ennen kuin lyön suunnitelmat lukkoon. Pelkojahan maratooniin liittyen ensikertalaisena riittää, mutta fiilis olisi varmasti huipussaan sen jälkeen, kun on saapunut maaliin!

Tosiaan, kuvailin tänne vähän tämän päivän ruokia. Aamupala näkyy heti ensimmäisessä kuvassa ja se näyttääkin sitten joka aamu samalta! Perus puuro ja sen kanssa sitten marjat ja banaani. Raejuustoa suoraan purkista ja rasvaton maito lopuksi. Jos teillä ei aamuisin tee mieli ruokaa, niin kiinnittäkää huomio siihen mitä olette syöneet edellisenä iltana..? Jos syö huomaamatta liikaa niin luonnollisestikaan ei aamuisin mikään maistu :)


Syön viikonloppuisin aina kalaa ja tältä näyttikin päivällinen tänään:


Ja ylempänä kuvaa ateriasta jonka söin iltapäivällä. Syön iltaisin sen purkillisen maitorahkaa, jotta aamulla sitten maistuu se puuro..

Ja jokaista ei välttämättä kiinnosta tällaiset ruoka postaukset, mutta mitä enemmän menemme kesää kohti, sitä enemmän blogissani esiintyy ruokaan ja liikuntaan(lähinnä juoksuun) liittyviä postauksia, eli sama juttu kuin viime kesälläkin. Mitä mieltä olette tällaisista postauksista?

Rentouttavaa sunnuntai-iltaa jokaiselle ja voimia alkavaan viikkoon!

8 kommenttia:

  1. Nää ruoka ja urheilupostaukset on just kivoja näitä vaan reippaasti lisää :) olis kans kiva jos jaksaisit taas rupee postailee useemmin! Mutta hey onko toi helsinki city maraton se 42km, ite just tänään mietin et millonkohan on se naisten kymppi kun ei viellä ihan kunto riitä tohon 42km tosin se on kyllä pakko juosta joku päivä vielä :)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Tosiaan, yritän kovasti parantaa vauhtiani blogini suhteen eli varmasti on tulossa postauksia tiheämpään tahtiin :) Ja kyllä vain, Helsinki city marathon on 42km pituinen lenkki! Ja naisten kymppi juostaan muistaakseni 26.5.2013. Jos lenkkeilet säännöllisesti niin ilman muuta suosittelen pidentämään aina matkoja, nimittäin kun 10km menee itsenäisesti mutkitta, niin ilman muuta tähtäimeksi kannattaa ottaa puolikas! (20km)

    Tsemppiä treeneihin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jes kiitos hyvästä vastauksesta :) tiiätkö pitääkö tohon naisten kymppiin ilmottautuu jne.

      Poista
    2. Kyllä täytyy, http://www.naistenkymppi.fi/ < tuolta löytyy lisää infoa :)

      Poista
  3. Sun mahtavasta ruokavaliosta kyllä kiinnostaa lukea :-) Lisää tälläsiä!

    VastaaPoista
  4. tykkään !! Sulla on niin esimerkkiruuat aina, lisää näitä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, no ehkä on vielä paranneltavaa näissäkin, mutta kiitokset!!

      Poista

Kiitos kommentistasi!